Sommerbrev til foreldre og elever

Nå er det sommerferie for elevene våre og da er det ferie fra skolefag og lekser.

 

Tusen takk for en strålende avslutning for årets 10.trinn.

Dere er et trinn med vennlige og omsorgsfulle elever. Lærerne deres opplever at dere er gode på å inkludere hverandre, at dere ønsker at alle skal få være med i fellesskapet og at dere er vennlige mot hverandre. Dette er gode egenskaper å ta med videre i livet. Husk å alltid være deg selv, du skal ikke bli noe, du er noe. Gratulerer med gode karakterer alle sammen, vi er stolte av det dere får til. Takk til dere elever som holdt tale og hadde underholdning. Vi ønsker dere lykke til videre på videregående.

Tusen takk til foreldre og elever for et godt samarbeid gjennom skoleåret. Vi har hatt hyppige foreldremøter , på noen trinn, og vi har sammen med dere foreldre og elever bygd trygge og gode elever for læring. Vi som skole opplever et godt skole-hjem-samarbeid, noe vi vil fortsette å ha stort fokus på videre.

FAU og SU har sammen med et drivende godt elevråd jobbet hardt og konkret med skolemiljøet på skolen. Dette har gitt resultater og vi bare gleder oss til fortsettelsen og nå med nye elever på 8 trinn og nye foreldre. Fau har opprettholdt natteravn i Stavern. Dette har vi stor tro på vil øke tryggheten og læringsmiljøet for elevene våre på Brunla, da det ofte er på fritiden elevene sier de opplever uønsket adferd. 

Vi får ingen nye faglærere neste skoleår. Heldigvis beholder vi også den gode personalstaben vi har nå. Det kommer en ny miljøarbeider, Dan-Tyge Sørnes Teigum. Vi ønsker han hjertelig velkommen til Brunla.

 

Ferie er å få ferie til noe, så kanskje sommerferien kan være en egnet tid for andre former for læring og erfaringer.  Gratis aktiviteter i sommerferien:

https://www.larvik.kommune.no/kultur-idrett-og-frivillighet/fritid/aktiv-larvik/ferieaktiviteter/gratis-aktiviteter-i-sommerferien/

GOD SOMMER til alle elever, foresatte og ansatte. Ta godt vare på hverandre, nyt ferien så sees vi igjen 17.08.22. 

Alle vil få visma-meldinger fra teamledere før oppstart.

Hilsen Else Marit Bjerknes, rektor

Til toppen